Million Elephants

Tuesday, October 04, 2005

Se je ze kdo spraseval kaj se zgodi s potniki, ki zamudijo connection flight

Nekdo bo slabe volje ane...

Ze ob checkinu na Dunaju so se zacele tezave, ker je imel najin let v Rim toliko zamude, da ne bi mogla ujeti naslednjega leta v Bangkok. Menda so na Alitalii (nikoli vec ne bom znjimi nikamor letel...) to vedeli ze v petek ter so prebukirali potnike na jutranji let iz Duanja. No, ko sem rekonfirmiral karto v petek zvecer o tem ni nihce nic vedel...

Ce zelo skrajsam zgodbo, sva dobila drug let iz Rima s Thai, ki leti kaki dve uri kasneje. Evo pa je bila tale zadeva koncno urejena.

No, sva mislila dokler nisva prisla v Rim. Tu sploh niso vedeli, ce imajo na Thai letu kak sedez frej. Sledilo je spet polno pregovarjanja, cakanja in prepricevanj. Pocasi nama je zacelo zmanjkovati casa tudi za ta drugi let, saj je vsaka stvar trajala nerazumljivo dolgo casa. Se to se je manjkalo, da obstaneva v Rimu. Sploh, ker je sla najina prtljaga direktno v BKK...

Na koncu sva dobila "zadnja dva prosta sedeza na letalu" (sigurno to recejo vsakemu...) -- na sreco je imel Thai debelo uro zamude in do takrat so se zadeve le uredile.

Kakorkoli, po 24 urah sva se znasla v Bangkoku. Ocitno monsuna se ni cisto konec ker je popoldne kar fino zagrmelo. Je pa zato malo bolj sveze (kakih 28C mora bit, tako na oko :)

6 Comments:

  • Joj, jaz bi že zdavnaj znorel:> Da ne rečem, da bi klel, kot še nikol v življenju. Važno je, da sta živa in zdrava, pa da sta le prispela na "začetek" svojega potovanja.

    Hm...zakaj so pa imeli leti v Rim toliko zamude? Samo letala vajine družbe, ali vsa?

    Enivej, naspita se, pa kmalu spet kaj napišita;>

    By Anonymous Anonymous, at 04 October, 2005 15:19  

  • samo 28 stopinj?? Oblečta se toplo, mi mamo tukaj srečo, se kurimo na 12 stopinjah..

    p.s.
    Upam, da bo šlo dalje bolj gladko, presneto..

    By Anonymous Anonymous, at 04 October, 2005 18:09  

  • Ne vem kako je s temi zamudami, samo poprej se nisva imela nobenih tezav s temi zadevami... Sej pravim z Alitalio ne grem nikamor vec.

    Sem pa bil izredno pozitivno presencen, ko sva na letaliscu v BKK dobila prtljago nazaj. Fantje so res prekasali sami sebe... :) To, da je od Damjaninega ruzaka kar kapljalo niti ni omembe vredno, ane...

    By Blogger Unknown, at 05 October, 2005 18:24  

  • Guten morgen, meine liebe Freunde.

    Evo men enazaj iz Vienne. Si predstavlajta zgodbo v kateri grem jaz z vama v Laos in obrnem že na Dunaju kaj :))

    Kakorkoli...Ljudje, ki so recimo včeraj letali po Evropi so tudi znali povedati da so imeli aeroplani ful zamud, ker neki flight controlorji stavkajo.
    No če že ni lep začetek bo pa perfekten konec.

    By Anonymous Anonymous, at 05 October, 2005 22:16  

  • Anonymous, oz. Boris, sej ne grizeta veš, ti ni treba spet bit tok anonimen, hehe:P

    By Anonymous Anonymous, at 05 October, 2005 23:21  

  • Fora s tem Dunajem je v tem, da Italijani zelo zgodaj nehajo prodajati notranje lete kot connection flight-e. Brez problema dobis karto npr. Rim-Bkk, do Rima pa nikakor ne prides... Fantje so ocitno tole dobro nastudirali...

    By Blogger Unknown, at 07 October, 2005 10:45  

Post a Comment

<< Home