Million Elephants

Wednesday, October 12, 2005

Indiana Jones 5 - The Secret of fire under the cottage

Danes sva se sla Indiano Jonesa po lokalnih kraskih jamah pa rekah pa rizevih poljih.

Smo zlezl v eno jamo z nekimi 6-voltnimi brlivkami z enormno baterijo -- ki brez skrbi ne povzrocajo elektricnega soka vsakic, ko jo prizges tako, da zavijes dve zicki skupaj. Zadeva zgleda kokr postonjska jama samo brez vlakca pa luci pa ravnih tal - no kar ostane so samo kapniki ane hehe... Skratka tla so bila taka fina lepljiva, sam ko je pa enkrat spodrsnilo je pa blo k bi stopil na led... V glavnem bila sva v ene 4 jamah, ki sva jih srecno prehodila, eno pa celo preplavala v tubi (napihnjeni gumi).

Damjana je prisla na svoj racun ob raznjicih direkt iz BBQja, ki ga je najin vodic zakuril pod eno slamnato hisko. V cem je bila fora se vedno ve vem, je bil pa ata, ki tam recimo, da zivi, cisto miren... Zihr je imel zeno zaklenjeno v hiski.. :)

Ta hudo vrocino sva prezivela med rizevinmi polji v enem dolgem sprehodu. Ko se je vreme koncno popravilo in je zacelo dezevati, pa sva se nabasala v tubi in sledil je dobro uro dolg spust po brzicah tele ne-vem-kako-ime reke.

Ce mene vprasate, je biti maratonski plavalec kova Tine ups, Martin Strel(a) cisto enostavno, sploh ce plavas po reki navzdol. Tip bi se usedel na tist svoj Dormeo pa bi mal bl na izi prisel na cilj, ane.

0 Comments:

Post a Comment

<< Home