Million Elephants

Monday, October 17, 2005

Na jug

Glede na to, da sva casovno nekje na polovici poti sva najin kompas obrnila proti jugu. To pomeni iz Luang Prabanga nazaj v Vientian potem pa dobrih 650 km na jug v mesto Pakse.

Prvi del poti je ze za nama - sedaj sediva v aircon internet caffeju in se psihicno pripravljava na nocni podvig - 12 ur VIP avtobusa. Jutri zgodaj zjutraj naj bi potem ze bila v Pakseju. Kako in kam naprej bova videla, ko bova tam.

Pot iz Luang Prabanga sva premagala v 35 minutah. Ja po hribu navzdol gre hitreje :).

4 Comments:

  • Haha! Me prov zanima kkašen je bil tale VIP avtobus...pomoje sta se kuhala na veliko;) Aja pa je blo kej pauze? Verjetno so vas pol vse skupi spustil v kaksno restavracijo (prearranged seveda), da ste si dal duška. Se spomnim iste zadeve iz Indonezije ko sem su iz Jogye na Bali. Vama vsekakor ne privoscim:) Glee na to, da je vse pocen...a helikopterja pa ne morta najet? Sej pomoje ne bi bil drag;)

    BTW: cene goriva me zanimajo? Kaksno je stanje tam?

    By Anonymous Anonymous, at 17 October, 2005 12:11  

  • Oj,

    A sta narentala že kak moped ali pa quad?
    Aja..da ne pozabim: kakšne so kaj novice glede tamburic :))?
    Midva sva ravnokar prispela iz otvoritve Mobitelove razstave, kjer pa na žalost nisva(beri Tina) prišla v ožji izbor :( -> pa je bilo nekaj slik čist povprečnih. Kakšna je pa kaj poraba filmov na vzhodu -> predvidevam da vsaj dva filma/parada menihov...

    By Anonymous Anonymous, at 18 October, 2005 22:05  

  • Da mal popravim Borisa.. mislu je namreč širši izbor.. v ožjem so ble ful hude fotke.. razen ene, k je bla neostra (mogoče sam na tistem printu).

    By Anonymous Anonymous, at 19 October, 2005 08:28  

  • Rentala sva samo 2x kolo. Mopeda se ne. Bova takoj, ko bo kaka priloznost. Bencin pa ni ravno poceni - v Laosu je bil najdrazji skoraj 10.000 kipov, kar je takorekoc 200 sit. V Kambodzi smo do sedaj tankali samo iz kokakola flas, tako da ne vem koliko stane liter.

    By Blogger Unknown, at 20 October, 2005 14:39  

Post a Comment

<< Home