Million Elephants

Saturday, October 29, 2005

Z morja

Vceraj sva uspesno potrdila povratek na celino ob 12h, tako da bova se ujela lift nazaj v Bangkok ob dveh. Sva bila ze ob pol devetih v vodi pa je sonce ze kar posteno nabijalo. Okoli desetih sva se vrnila domov in malo pospravila po bungalovu. Ura je bila okoli 11h, torej se dovolj casa za en hiter zajtrk, potem pa bo treba pocasi na pomol, da ujameva najino ladjico. Sva imela malo nesrece pri izbiri restavracije - sva naletela na eno kjer je bilo vse bolj na slow motion. Zelo na slow motion. Po 20 minutah cakanja se vedno ni bilo ne duha ne sluha o kaksni hrani. Ker sva imela se vedno narentan motor, sem do pristanisca zapeljal Damjanin ruzak in se vrnil nazaj v restavracijo, ko je koncno le prinesel moj futr. Bilo je kakih 20 minut do 12h. Na hitro sem pojedel in ze sva drvela cez drn in strm proti pomolu. Tja sva prisla tocno pet minut pred dvanajsto. Juhu spet sva zmagala za las!
Ja pa ni bilo tako. Najina barkaca je ze pred petimi minutami odplula. Halo? Pregovarjanje z lokalci ni obrodilo kakih hudih sadov. Tip nama je celo hotel prodati karte za neko drugo ladjico. To, da ze imava karte za ladjo ga niti ni zanimalo. Damjana je bila ravno v pravi volji, da bi komu kaj naredila, tako da sem moral se njo drzat nazaj. Na koncu sva le pristala na eni mali barkaci in celo prisla na obalo eno uro pred odhodom. No pa se je le izslo :)

3 Comments:

  • no, to, da bi Damjanca komu kej naredila....
    Dej no dej, taka mirna žvalca, hehe

    By Anonymous Anonymous, at 30 October, 2005 08:46  

  • Lol..vidva sta pa mela na tem potovanju podobnih problemov...pa damjanci je en skor nogo odgriznu...lol...si prov predstavljam, kok je pizdila, k se je to zgodil.

    Upam da z letom nazaj ne bosta mela komplikacij;)

    By Anonymous Anonymous, at 30 October, 2005 12:49  

  • hmmm.. vidva pa nista prov potrpežljiva, kar se čakanja na futr tiče... 20 min še zdaleč ni slow motion... se vid, da ne hodta nič po bližnjih obmorskih krajih... midva sva na zadnje na Krku potrpežljivo čakala na najino pico dobro uro, pa je bla čist prazna picerija in prov nič se nisva razburjala, čeprov sva bla zeloooo lačna... no enkrat prej sva pa v Poreču najprej 20 min čakala, da je sploh kdo pršu in potem sva po eni uri dobila napačno pico, ker nisva hotla še eno uro čakat, pa ker ni bla glih morska sva se sprjaznla in jo pojedla, pol sva dobila pa še napačen račun... no tuki nama je pa potrpljenje pošlo in sva natakarju rekla, da če ne pride čez 2 min nazaj s pravim računom greva... no tolk da vesta kaj je slow motion

    By Anonymous Anonymous, at 31 October, 2005 08:38  

Post a Comment

<< Home